Vesti | Beldocs

Vesti

Apply for Beldocs in Progress (BIP) International - a platform to present international documentary projects from Western Balkans and Post Soviet Media countries to international industry.
Novi ciklus Beldocs Čitaonica predstaviće beograđanima selekciju najboljih svetskih dokumentaraca, uz prateće razgovore sa relevantnim sagovornicima iz sveta umetnosti i javnog života
Beldocs IDFF poziva autore i/ili producente dugometražnih dokumentarnih filmova u ranim fazama produkcije da svoje projekte prijave na trodnevni kurs Beldocs Academy
Od 14. oktobra 2018. godine ljubiteljima dobrog filma pruža se izuzetna šansa da otputuju na prestižni filmski festival u Berlinu.
BELDOCS poziva reditelje, producente i distributere da prijave dokumetarne filmove na 12. izdanje festivala koje se održava od 9. do 16. maja 2019.
Održana je konferencija za medije povodom lansiranja projekta AVA Doc i uvođenja prve VOD platforme u srpskom bibliotekarstvu
Besplatna radionica za srednjoškolce uzrasta od 15 do 18 godina sa ciljem da se dokumentarni film približi mladima. Rok za prijave je 10. jul 2018.
Na ovogodišnjem, 11. izdanju IDFF BELDOCS 2018 festivala u okviru selekcije biografskih dokumentaraca prikazan je film Etgar Keret- po istinitoj priči.