Vesti | Beldocs

Vesti

Počeo je novi krug #europeanfilmchallenge takmičenja! Takmičenje se istovremeno odvija u sedam evropskih zemalja: Litvaniji, Letoniji, Finskoj, Španiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji.
Zbog iznenadnog zatvaranja Dvorane kulturnog centra Beograda obaveštavamo javnost da će filmovi predviđeni za prikazivanje u DKC-u biti prikazani u istim terminima na novim lokacijama.
Domaći takmičarski program okuplja šest filmova raznolikih tematika, među kojima će se naći četiri svetske i dve srpske premijere.
Beldocs odbrojavanje br. 1 - Utorak, 07.maj, 19:00, Craft room Berlin Monroe, Cetinjska 15.
Beldocs odbrojavanje br. 2 - Ponedeljak, 06.maj, 11:00, Poslastičarnica ''Slatko srce'', Prizrenska 7.
Меđunarodni festival dokumentarnog filma Beldocs i Mladi istraživači Srbije vas pozivaju u Kvaku 22, na projekciju filma "Strange love affair with Ego"!
Jedan od najboljih dokumentarista Balkana predstaviće se sa osam filmova, uključujući i međunarodnu premijeru njegovog poslednjeg filma “U ime Republike Hrvatske”.
Zbog iznenadnog zatvaranja Dvorane kulturnog centra Beograda o kojem smo obavešteni u petak, 3. maja, pet dana pred početak festivala, prinuđeni smo da u kratkom roku tražimo novo rešenje za mesto...