Vesti | Beldocs

Vesti

Beldocs odbrojavanje počinje! Galerija Polet, petak, 12.april, od 19:00 do 01:00! Ulazak je slobodan!
I ove godine Međunarodni festival dokumentarnog filma Beldocs odlučio je da za studente odobri 300 studentskih akreditacija po ceni od 500 dinara.
Premijerom filma „Linija života“, u režiji Darka Bajića, 8. maja u 20 sati u Kombank dvorani u Beogradu svečano će biti otvoren dvanaesti Međunarodni festival dokumentarnog filma Beldocs.
Dokumentarni film „Upoznati Gorbačova“ („Meeting Gorbachev“) u režiji Vernera Hercoga i Andrea Singera, biće prikazan u programu biografskih filmova „Profile“ predstojećeg Međunarodnog festivala d...
Jedna od najvećih zvezda UFC (Ultimate Fighting Championship), Irac Konor Mekgregor saopštio je ovih dana da je završio profesionalnu karijeru takmičara u mešovitim borilačkim veštinama (MMA).
Nagrada će biti uručena u četvrtak, 28. marta u Rektoratu Beogradskog univerziteta, u Kapetan-Mišinom zdanju u Beogradu, u 14 sati.
Čuveni japanski dokumentarista Kazuo Hara i autor kultnog filma "Imperatorova ogoljena vojska i dalje maršira" gost ovogodišnjeg Beldocs festivala.
Serbian Docs In Progress is a platform to present documentary projects from Serbia to international industry. The aim is to support the production, post-production, distribution, and exposition of...