Vesti | Beldocs

Vesti

Dvanaesti Međunarodni festival dokumentarnog filma Beldocs biće održan od 8. do 15. maja na 11 lokacija u Beogradu, a publika će moći da vidi više od 100 premijera savremenog dokumentarnog filma....
Četvrto Beldocs odbrojavanje u susret 12. Меđunarodnom festivalu dokumentarnog filma Beldocs održaće se u Prihvatilištu za stara i odrasla lica.
Dvanaesti Međunarodni festival dokumentarnog filma Beldocs prikazaće delo o Leonardu Koenu “Bird on a Wire: Leonard Cohen”, dokumentarni film za koji je dugo smatrano da je zauvek izgubljen.
Beldocs odbrojavanje počinje! Galerija Polet, petak, 12.april, od 19:00 do 01:00! Ulazak je slobodan!
I ove godine Međunarodni festival dokumentarnog filma Beldocs odlučio je da za studente odobri 300 studentskih akreditacija po ceni od 500 dinara.
Premijerom filma „Linija života“, u režiji Darka Bajića, 8. maja u 20 sati u Kombank dvorani u Beogradu svečano će biti otvoren dvanaesti Međunarodni festival dokumentarnog filma Beldocs.
Dokumentarni film „Upoznati Gorbačova“ („Meeting Gorbachev“) u režiji Vernera Hercoga i Andrea Singera, biće prikazan u programu biografskih filmova „Profile“ predstojećeg Međunarodnog festivala d...