Studentske akreditacije | Beldocs

Vesti

Studentske akreditacije
Vesti - 26.04.2018
 

Savet Međunarodnog festivala dokumentarnog filma BELDOCS odlučio je da za studente Beogradskih univerziteta odobri i podeli 200 studentskih akreditacija po ceni od 500 dinara na ime troškova štampe.
Poziv za prijavu studentskih akreditacija je objavljen na web portalu festivala www.beldocs.rs. Vaše prijave možete poslati na mail adresu senka.radivojevic@beldocs.rs . Za prvih 200 primljenih prijava izdaćemo studentske akreditacije.


Studentska akreditacija omogućava gratis praćenje programa festivala u festivalskim salama: Velikoj dvorani Centra Sava, Dvorani kulturnog centra Beograda, Domu omladine Beograda, Jugoslovenskoj Kinoteci u Uzun Mirkovoj i Muzeju Jugoslovenske kinoteke u Kosovskoj ulici, Muzeju savremene umetnosti Beograda, Kombank dvorani, Centru za kulturu Vlada Divljan, Bioskopu Fontana, Art bioskopu Kolarac i Cineplexxu Ušće u svim terminima. Da bi dobio studentsku akreditaciju, student mora da donese fotokopiju naslovne strane indeksa, i indeks na uvid, kao i da organizatoru festivala dostavi validnu mail adresu.
Studentske akreditacije se izdaju svakog radnog dana u prostorijama Beldocsa u ulici Nušićeva 6 na 4-tom spratu, od 10 do 16 sati. Broj gratis studentskih ulaznica za svaku filmsku projekciju je ograničen na 50, za Veliku dvoranu Centra Sava za svečano otvaranje i zatvaranje festivala na 100 ulaznica i biće distribuiran potpuno transparentno po principu ko prvi dođe dobiće ulaznicu.Podela ulaznica će se dešavati pola sata pred početak filmskih projekcija na info pultu u sali u kojoj se film prikazuje.
Podela ulaznica za svečano otvaranje za Veliku dvoranu Centra Sava obavljaće se putem rezervacije na mail senka.radivojevic@beldocs.rs i podele ulaznica na info pultu Beldocs festivala u holu ispred ulaza u Veliku dvoranu Sava Centra najkasnije 10 minuta pred početak projekcije 7. maja do 19:15 sati.
Studenti koji ne preuzmu ulaznice na vreme imaju mogućnost da dođu pred samu projekciju filma koji žele da gledaju, ukoliko u sali pred sam početak filma ima slobodnih mesta za sedenje, imaocima studentskih akreditacija biće omogućeno da prisustvuju projekciji i da sede.Ukoliko u sali nema mesta za sedenje, imaocima studentskih akreditacija biće omogućeno da prisustvuju projekciji, da stoje ili sede na stepenicama sa strane, što je uobičajena praksa skoro na svim festivalima dokumentarnog filma u svetu.
Student je u obavezi da nakon završenog festivala odgovori na upitnik o utiscima s festivala bazirano na ličnom iskustvu, koji će organizator festivala poslati na mail adresu studenta.
Studentska akreditacija izdaje se na ime, pa je student u obavezi da sa sobom uvek nosi index, ili ličnu kartu, koji mu može biti zatražen na uvid.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na telefon 011/322-89-15 ili putem mejla na senka.radivojevic@beldocs.rs

<
>