Počeo je novi krug #europeanfilmchallenge takmičenja | Beldocs

Vesti

Počeo je novi krug #europeanfilmchallenge takmičenja
Vesti - 01.02.2019
 

Kreni u susret najboljim filmovima na koje čeka ceo svet!

Od 1. februara 2019. godine ljubiteljima dobrog filma pruža se izuzetna šansa da otputuju na prestižni filmski festival u Kanu. Upravo tog datuma počinje veliko takmičenje #europeanfilmchallenge u kome mogu da učestvuju svi filmofili stariji od 18 godina, a koji ispune tražene kriterijume.

Uslov za učestvovanje na takmičenju je da prijavljeni kandidat odgleda 10 evropskih filmova na različitim platformama (internet, bioskop, festival, televizija …), objavi naziv filma i platforme na kojoj je film odgledan i postavi fotografiju kao dokaz uz haštag #europeanfilmchallenge

Prijava je veoma jednostavna, i vrši se preko linka https://www.europeanfilmchallenge.eu

Ovaj krug takmičenja završava se 15.4.2019. godine, nakon čega će organizator pregledati sve pristigle prijave i proglasiti pobednika koji će otputovati na Kanski filmski festival, jedan od najprestižnijih međunarodnih filmskih festivala.

Takmičenje se istovremeno odvija u sedam evropskih zemalja: Litvaniji, Letoniji, Finskoj, Španiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji. Organizatori su: „Kino metropolis“, „Kino Bize“, „The Film Agency“, Međunarodni festival dokumentarnog filma „Beldocs“,„Pari Pikule“, “Cine Tapiola Oy” i “Udruženje filmskih autora BiH“. Projekat se realizuje uz podršku Evropske unije, kroz program Kreativna Evropa Media.

<
>