Beldocs ponovo nagrađuje | Beldocs

Vesti

Beldocs ponovo nagrađuje
Vesti - 13.10.2018
 

Za fimofile izuzetna nagrada – putovanje na filmski festival u Berlinu

Od 14. oktobra 2018. godine ljubiteljima dobrog filma pruža se izuzetna šansa da otputuju na prestižni filmski festival u Berlinu. Upravo tog datuma počinje veliko takmičenje #europeanfilmchallenge u kome mogu da učestvuju svi filmofili stariji od 18 godina, a koji ispune tražene kriterijume.

Uslov za učestvovanje na takmičenju je da prijavljeni kandidat odgleda 10 evropskih filmova na različitim platformama (internet, bioskop, festival, televizija …), objavi naziv filma i platforme na kojoj je film odgledan i postavi fotografiju kao dokaz uz haštag #europeanfilmchallenge

Prijava je veoma jednostavna, i vrši se preko linka https://www.europeanfilmchallenge.eu

Ovaj krug takmičenja završava se 10.12.2018. godine, nakon čega će organizator pregledati sve pristigle prijave i proglasiti pobednika koji će otputovati na Berlinale, jedan od najprestižnijih međunarodnih filmskih festivala.

Takmičenje se istovremeno odvija u sedam evropskih zemalja: Litvaniji, Letoniji, Finskoj, Španiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Srbiji. Organizatori su: „Kino metropolis“, „Kino Bize“, „The Film Agency“, Međunarodni festival dokumentarnog filma „Beldocs“,„Pari Pikule“, “Cine Tapiola Oy” i “Udruženje filmskih autora BiH“. Projekat se realizuje uz podršku Evropske unije, kroz program Kreativna Evropa Media.

<
>