1 / 5
Tražimo sveže, inovativne i uzbudljive projekte u razvoju, koje pričaju stvarne priče mlađoj publici.
Ako imate iskustva u festivalskoj produkciji, print koordinaciji i organizaciji festivala, pridružite se timu Beldocsa!
Beldocs je u potrazi za saradnicima. Ako poznajete internet tehnologije, algoritme društvenih mreža, data analitiku i druge digitalne alate u promociji, prijavite se!
Sa velikom tugom i bolom se opraštamo od Dušana Makavejeva, velikana domaćeg, evropskog i svetskog filma. Makavejev je svojim delima ušao u legendu i postao besmrtan.
Od 1. februara 2019. godine ljubiteljima dobrog filma pruža se izuzetna šansa da otputuju na prestižni filmski festival u Kanu. Upravo tog datuma počinje veliko takmičenje #europeanfilmchallenge.
Beldocs IDFF poziva autore i/ili producente dugometražnih dokumentarnih filmova u ranim fazama produkcije da svoje projekte prijave na trodnevni kurs Beldocs Academy
Apply for Beldocs in Progress (BIP) International - a platform to present international documentary projects from Western Balkans and Post Soviet Media countries to international industry.
Održana je konferencija za medije povodom lansiranja projekta AVA Doc i uvođenja prve VOD platforme u srpskom bibliotekarstvu