Beldocs | Međunarodni festival dokumentarnog filma

x

1 / 5
Dvanaesti Međunarodni festival dokumentarnog filma Beldocs biće održan od 8. do 15. maja na 11 lokacija u Beogradu, a publika će moći da vidi više od 100 premijera savremenog dokumentarnog filma....
Dvanaesti Međunarodni festival dokumentarnog filma Beldocs prikazaće delo o Leonardu Koenu “Bird on a Wire: Leonard Cohen”, dokumentarni film za koji je dugo smatrano da je zauvek izgubljen.
I ove godine Međunarodni festival dokumentarnog filma Beldocs odlučio je da za studente odobri 300 studentskih akreditacija po ceni od 500 dinara.
Premijerom filma „Linija života“, u režiji Darka Bajića, 8. maja u 20 sati u Kombank dvorani u Beogradu svečano će biti otvoren dvanaesti Međunarodni festival dokumentarnog filma Beldocs.
Jedna od najvećih zvezda UFC (Ultimate Fighting Championship), Irac Konor Mekgregor saopštio je ovih dana da je završio profesionalnu karijeru takmičara u mešovitim borilačkim veštinama (MMA).
Na predstojećem Beldocsu biće prikazana četiri filma koji su ove godine bili u nominaciji za Oskara za najbolji dugometražni dokumentarni film, među kojima je i film koji je osvojio to prestižno p...
Čuveni japanski dokumentarista Kazuo Hara i autor kultnog filma "Imperatorova ogoljena vojska i dalje maršira" gost ovogodišnjeg Beldocs festivala.