Vesti

Beldocs je u potrazi za saradnicima. Ako poznajete internet tehnologije, algoritme društvenih mreža, data analitiku i druge digitalne alate u promociji, prijavite se!
Od 1. februara 2019. godine ljubiteljima dobrog filma pruža se izuzetna šansa da otputuju na prestižni filmski festival u Kanu. Upravo tog datuma počinje veliko takmičenje #europeanfilmchallenge.
Sa velikom tugom i bolom se opraštamo od Dušana Makavejeva, velikana domaćeg, evropskog i svetskog filma. Makavejev je svojim delima ušao u legendu i postao besmrtan.
U četvrtak 27. decembra projekcija filma "Sonita" u Amfiteatru Narodne biblioteke Srbije i razgovor nakon filma
Projekcija pobednika Beldocsa “4 godine u 10 minuta” Mladena Kovačevića sa razgovorom nakon projekcije u Biblioteci grada Beograda
U okviru ciklusa Beldocs čitaonica, 29. novembra u 19.00, održaće se projekcija dokumentarnog filma “Boljšoj vavilon” u Amfiteatru Narodne biblioteke Srbije i razgovor nakon projekcije.
Apply for Beldocs in Progress (BIP) International - a platform to present international documentary projects from Western Balkans and Post Soviet Media countries to international industry.
Novi ciklus Beldocs Čitaonica predstaviće beograđanima selekciju najboljih svetskih dokumentaraca, uz prateće razgovore sa relevantnim sagovornicima iz sveta umetnosti i javnog života
< 123456 >